avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, in momentul de fata copilul are 1 an si 8 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, in momentul de fata copilul are 1 an si 8 luni, sotul ...

Bună ziua, în momentul de față copilul are 1 an si 8 luni, soțul își va lua cele 2 luni de CCC in lunile aprilie-mai. Eu ar trebui să mă întorc la fostul loc de muncă in 15 martie, este obligatoriu să încep serviciul în martie sau pot începe la orice dată înaintea împlinirii vârstei de 2 ani a copilului, pentru a beneficia de stimulentul de inserție?
Ultima modificare: Marți, 14 Ianuarie 2025
Ciortan Andreea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:20, 14 Ianuarie 2025
Dvs veti primi indemnizatia pana la data intrarii in CCC a sotului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc obligatoriu pentru tata o luna ramiha ramiha Buna ziua, am si eu nevoie de un raspuns din partea dvs. Dupa nastere vreau sa intru in CCC pentru an. Am inteles ca pentru copiii nascuti dupa 1 martie ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil incepand din 01.03.2012 conform oug nr. 111/2010 modificata anastancu anastancu Buna ziua, OU 111/8.12.2010 si Normele de aplicare ale acesteia s-au modificat prin H 57/30.01.2012. Am parcurs textul legislativ (cam in diagonala, recunosc ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie Tonia30 Tonia30 Buna ziua. Ca sa primesc stimulentul de 500 de lei de la primarie stiu ca trebuie sa ma intorc la serviciu pana sa implineasca copilul 1 an. Daca fetita mea ... (vezi toată discuția)