avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Administratora blocului in care locuiesc nu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Administratora blocului in care locuiesc nu doreste ...

Buna ziua.
Administratora blocului in care locuiesc nu doreste sub nicio forma sa imi recunoasca platile.
La fiecare 10 ale lunii fac plata prin transfer bancar in contul asociatiei de proprietari si ii trimit ordinul de plata cu suma platita.
Imi arunca niste hartii si imi spune ca nu apare plata in conrul asociatiei. Fac plata in cont de 1 an. Doar sumele care ii convin le arata. Sumele mari nu doreste sa le receptioneze.
Nu stiu ce sa mai fac.
Mulrumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 17:47, 14 Ianuarie 2025
Nu inteleg din ce cauza va adresati doar administratorului, cand, de fapt tre' sa discutati cu presedintele as. prop.sau cu cenzorul.
Faceti asa:
- mergeti la banca dvs. si solicitati un extras, un document din care sa reiasa platile efecuate in contul asociatiei;
- verificati cu atentie documentul (care tre' sa coincida cu ceea ce dvs. sustineti ca le-ati facut platile), apoi va adresati in scris asociatiei; presedintele trebuioe sa va raspunda in max. 10 zile;
- de acum, verificati lista de plata si daca, desi ati achitat, nu sunt scazute sumele - contestati in scris Lista de plata. Totul in scris, cu nr. de inregistrare.
- interesati-va daca mai sunt si alti vecini in situatia dvs.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz administrator si presedinte de asociatie Viorela Nita Viorela Nita sunt o proprietara de apartament, cele doua doamne presedinta si administratora asociatie de proprietari unde locuiesc nu doresc sa imi incaseze ... (vezi toată discuția)
Abuz al administratorului - trecerea unei persoane in plus la intretinere Clear Clear Buna ziua, Administratorul asociatiei m-a intrebat daca sunt doua persoane pentru ca vecinii mei asa i-au spus,i-am explicat ca sunt doar eu in apartament dar ... (vezi toată discuția)
Sume in plus la calculul intretinerii schiopuoana schiopuoana Am preluat o asoc de proprietari cu datorii si am constatat ca fosta administratora trecea in listele de intretinere sume mai mari decat cele din facturi, mai ... (vezi toată discuția)