Buna ziua.
Administratora blocului in care locuiesc nu doreste sub nicio forma sa imi recunoasca platile.
La fiecare 10 ale lunii fac plata prin transfer bancar in contul asociatiei de proprietari si ii trimit ordinul de plata cu suma platita.
Imi arunca niste hartii si imi spune ca nu apare plata in conrul asociatiei. Fac plata in cont de 1 an. Doar sumele care ii convin le arata. Sumele mari nu doreste sa le receptioneze.
Nu stiu ce sa mai fac.
Mulrumesc anticipat.
Nu inteleg din ce cauza va adresati doar administratorului, cand, de fapt tre' sa discutati cu presedintele as. prop.sau cu cenzorul.
Faceti asa:
- mergeti la banca dvs. si solicitati un extras, un document din care sa reiasa platile efecuate in contul asociatiei;
- verificati cu atentie documentul (care tre' sa coincida cu ceea ce dvs. sustineti ca le-ati facut platile), apoi va adresati in scris asociatiei; presedintele trebuioe sa va raspunda in max. 10 zile;
- de acum, verificati lista de plata si daca, desi ati achitat, nu sunt scazute sumele - contestati in scris Lista de plata. Totul in scris, cu nr. de inregistrare.
- interesati-va daca mai sunt si alti vecini in situatia dvs.
Succes!