avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara ! Am închiriat o suprafață de teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara ! Am închiriat o suprafață de teren aparținând ...

Bună seara ! Am închiriat o suprafață de teren aparținând domeniului public, respectiv de la primărie, dar după doi ani, dl. primar din motive de culoare politică a refuzat să-mi mai încheie contract pe anul în curs. Am acționat primăria în judecată și momentan folosesc în continuare acel teren. Aș vrea să știu dacă pot plăti impozit pe terenul respectiv, având în vedere că până la clarificarea situației îl folosesc. Vă mulțumesc !

Alte discuții în legătură

Pamant colectivizat AlexandruAst AlexandruAst Buna ziua, Cand a avut loc coletivizarea, bunicului meu i-au fost luati 1800mp de teren intravilan, cu o deschidere de aproximativ 30m la drumul public. ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri pe o prelungire de contract, hypo hypo Buna seara,am si eu o problema si solicit ajutor.Am un contract de inchiriere ,pentru un teren(aflat in domeniul public) incheiat cu un consiliu local,daca ... (vezi toată discuția)
Concesionare teren neproductiv de la primarie snow-white snow-white Buna seara! Am si eu o intrebare va rog.Am achizitionat de curand un teren in suprafata de 1637 mp.Terenul este in provincie cu o deschidere la DJ de 2,91m.Are ... (vezi toată discuția)