avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Se poate face o contestație pentru o amendă primită ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Se poate face o contestație pentru o amendă primită deoarece ...

Se poate face o contestație pentru o amendă primită deoarece a sunat la 112 sa anunțe că cineva aflat sub influenta alcoolului, are intenție de furt dintr un magazin , persoana care a sunat fiind si ea sub influenta alcoolului? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 22:05, 14 Ianuarie 2025
Contestatie semnate face ptnorice motiv pertinent sau nu..Șansele de câștig se analizează împreună cu un av în funcție și de circumstanțele în care s a petrecut evenimentul..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda contraventionala pentru apelarea 112 ?!!! stegaruionut stegaruionut pot anula un proces verbal intocmit de un agent de politie , ptr ca el a considerat apelul catre 112 nejustificat si ma amendat cu 750 ron ??? cu stima (vezi toată discuția)
Buna ziua!pe la inceputul lui 2021 a fost un scandal acasa la ... marian900 marian900 Buna ziua!Pe la inceputul lui 2021 a fost un scandal acasa la parintii mei(eu locuiesc temporar cu ei), si tatal meu a facut scandal,mai rau ca de obicei,m-am ... (vezi toată discuția)
Magazin care vinde alcool afara si clientii fac galagie lucabuluca lucabuluca La parterul blocului de vis a vis se afla un magazin al carui patron vinde alcool. problema este ca clientii consuma alcoolul in fata magazinului sau sub ... (vezi toată discuția)