avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Am încheiat de curând un acord de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Am încheiat de curând un acord de rezervare apartament ...

Bună ziua! Am încheiat de curând un acord de rezervare apartament cu o agenție imobiliară, și am achitat suma de 1000 euro în acest sens.
In acordul respectiv este stipulat faptul că în cazul în care promitentul cumpărător nu obține creditul pentru imobilul menționat, avansul va fi restituit în întregime.
Întrebarea mea este următoarea: în situația în care banca nu acordă suma totala necesară achiziționării apartamentului ( apartamentul este evaluat la o suma mai mica decât suma cerută de vânzător), ci acordă o suma mai mică, avansul de 1000 de euro mai este restituit?

Alte discuții în legătură

Anulare antecontract vanzare-cumparare tomytagabi tomytagabi Buna ziua, Am facut un antecontract de vanzare cumparare ca prima etapa in achizitionarea unei case. Bineinteles cu clauzele aferente in caz de razgandire ... (vezi toată discuția)
Refuz acordare credit prima casa - studiu de piata Mihai73 Mihai73 Sunt inscris la programul Prima Casa, in ultima faza, aprobarea dosarului. Sunt sunat de la banca si mi se spune ca nu mi se poate acorda suma de 50.000 euro, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! as avea o intrebare.. daca ma puteti ajuta va rog! ... danielaal danielaal Buna ziua! As avea o intrebare.. daca ma puteti ajuta va rog! Am dat un avans pentru un imobil (14000 €), dar banca mi-a refuzat creditul, spunand ca ... (vezi toată discuția)