avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Tata a decedat acum 3 luni din cauza unu accident de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Tata a decedat acum 3 luni din cauza unu accident de mașină ...

Tata a decedat acum 3 luni din cauza unu accident de mașină și avea un credit ipotecar pe apartament. A avut și asigurare pe el dar aparent au refuzat să o plătească pe motiv ca era cardiac până să facă creditul. Noi ca moștenitori vom prelua datoria dar ni s-a spus ca trebuie să o plătim integral după succesiune dar noi am continuat să plătim ratele normal după deces și am spus ca le vom plăti în continuare până la terminarea creditului și după finalizarea succesiunii. Nu am refuzat niciodată să plătim. Este posibil așa ceva? Deja am impresia ca banca își bate joc de noi și se încadrează la abuz
Ultima modificare: Marți, 14 Ianuarie 2025
Aaaa92, utilizator
Trebuie vazuta asigurarea aceea, de unde a aflat ca e cardiac etc.
Creditul este scadent la decesul titularului, poate il preia altcineva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar si credit bancar- debitor decedat IonutBotezatu IonutBotezatu Tatal meu, decedat in dec. 2012, are un credit ipotecar in euro, pe 22 de ani (rest de plata 14500), garantie fiind apartamentul in care locuia si un credit in ... (vezi toată discuția)
Preluare rata in caz de deces andreea125 andreea125 Buna seara! As dori un raspuns la urmatoarea situatie. Am fost aprobata pentru un credit ipotecar, nu va exista co debitor. In cazul in care as deceda, ce ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi personale transmis la mostenitori JeanDTS JeanDTS Buna ziua! Am si eu o problema. Tatal meu avea un card de nevoi personale la BRD din 2001 ,in decembrie 2011 expira. In aprilie 2011 a decedat in urma unui ... (vezi toată discuția)