avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina casata, data fara acte, cum o radiez ?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina casata, data fara acte, cum o radiez ?

Buna ziua,
Tatal meu a dat, in urma cu multi ani, fara acte, o masina, altcuiva. Imi amintesc, copil fiind, cum parintii mei umblau sa plateasca amenzi pentru prostiile facute de noul proprietar in trafic, Ma gandeam atunci ca asa le trebuie daca n-au avut minte.
Problema e ca tata a murit, ultimul proprietar a murit si el, masina a fost data la casat in urma cu mult timp, nu mai avem nicio posibilitate de a identifica seria sasiului.. Dar maica-mea a ramas in continuare sa plateasca anual taxa pentru acea masina.
De anul asta, primarul Baluta a introdus o taxa pentru masinile fara loc de parcare. Asadar suntem obligati sa platim nu doar taxa de proprietate ci si taxa pentru lipsa loc parcare pentru o masina care nu mai exista fizic si pe care nu o mai putem identifica in niciun fel.
Ce iesire legala avem din situatia asta incredibil de stupida ?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Vanzare autoturism cu taxa recuperata doichitahorescu doichitahorescu Am cumparat un autoturism strain inregistrat Romania cu taxa platita. Pretul a fost negociat in acest sens. Dupa cumparare, fostul proprietar si-a recuperat ... (vezi toată discuția)
contract de vanzare auto neinregistrat, procese verbale cauzate de lipsa rovinietei Aliosa10 Aliosa10 Buna ziua, Am si eu urmatoarea problema si as dori sa stiu ce as putea sa fac: am vandut cu ani in urma o masina care acum este si radiata si am ... (vezi toată discuția)
Radiere Marcu P. Marcu P. Buna ziua! Am o mare problema :(( Tatal meu a avut o masina trecuta pe numele meu,pe care a vandut-o si nu a radiat-o...m-am inscris pe e-tax spit doar sa ... (vezi toată discuția)