avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA O firma platitoare de tva face o achizitie ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

O firma platitoare de tva face o achizitie intracomunitara.

o firma platitoare de tva face o achizitie intracomunitara -o masina de slefuit folosit in valoare de 19000 euro,cand ar trebui sa faca transportul afla ca masina de slefuit este deja in Romania de mai mult timp ,la o firma fiica de unde el a facut achizitia ,probabil a fost adusa in Romania inainte de obligavitatea declararii in e-transport.Cum se poate face e-transport si cine trebuie sa faca?
Ultima modificare: Miercuri, 15 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Urgent declaratia 301 decont special de tva consela consela URGENT Am o mare nelamurire-- in data de 05.01.2011 o firma platiroare de tva inregistrata in registrul operatorilor intracomunitara a facut o achizitie ... (vezi toată discuția)
Import din china prin viena-procedura? dianna dianna Buna ziua, Am un caz: fac import de marfa din China , cu vamuire la Viena, si marfa ajunge la Cluj, printr-o firma care face si transportul si se ocupa de ... (vezi toată discuția)
Achizitie ue, fara sa fie inregistrat in roi ionunu ionunu Buna ziua, am urmatoarea speta: - achizitie de un mijloc de transport second-hand din UE de catre o firma din Romania, care este platitoare de TVA, dar din ... (vezi toată discuția)