avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Care sunt sancțiunile dacă nu prezinți la un ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Care sunt sancțiunile dacă nu prezinți la un control atestatul ...

Care sunt sancțiunile dacă nu prezinți la un control atestatul de marfa îl deții dar nu îl ai fizic la tine ?
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Diferente de data intre facturi simonaionela simonaionela Buna ziua, Am situatia in care factura care atesta intrarea de marfa este mai tarzie cu 1-3 zile fata de iesire.Nu pot remedia nici cu aviz de insotire. Ce ... (vezi toată discuția)
Corpul de control al primariei, politia locala Silviuvox Silviuvox Buna ziua , detin un magazin mixt , si a venit in control , corpul de control al primariei , de la politia locala, si mi-a cerut sa prezint , facturile marfii ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala controlata de jandarmi Catalyyn92 Catalyyn92 Buna seara!Sunt administratorul unei firme care comercializeaza cosmetice si parfumuri si azi am intampinat o situatie deloc placuta!In urma cu cateva zile am ... (vezi toată discuția)