avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Functie corelata studiilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Functie corelata studiilor

Buna ziua, ma ajutati cu o speta, urmeaza sa angajez o persoana cu 10 clase, pe un post de introducere date. Nu gasesc nicio functie corespunzatoare studiilor. Ma ajutati, va rog, poate aveti vreo idee.
Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 15 Ianuarie 2025
oana.velicu, utilizator
Cel mai recent răspuns: oana.velicu , utilizator 14:21, 15 Ianuarie 2025
Cod COR 413201 - Operator introducere, validare si prelucrare date
Multumesc de raspuns, cei de la ITM au exclus acesta functie dupa care mi-au inchis telefonul.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Ianuarie 2025
oana.velicu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod cor Ana 2018 Ana 2018 Buna ziua..Am absolvit Facultatea de Contabilitate si Informatica de Gestiune. In prezent lucrez ca operator introducere si validare date. Codul COR cu care ... (vezi toată discuția)
Angajare... fara calificarea necesara??? maryabelle maryabelle Buna seara! Imi poate spune cineva daca o persoana selectata in vederea angajarii poate fi incadrata intr-o anumita functie (de ex. operator introducere ... (vezi toată discuția)
Fise post CarlaE CarlaE Buna ziua! As avea si eu nevoie de urmatoarele fise de post daca ma puteti ajuta: 112004 - Director societate comerciala 261103 - consilier ... (vezi toată discuția)