avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general SOLDURI
Discuție deschisă în Contabilitate în general

SOLDURI

Buna ziua,
1. Am primit prin SPV o factura de la Tiger Oil cu benzina 1100 lei si pot sa spun decat ca ,nimeni din firma nu a bagat benzina.Cum fac sa inchid acest sold .Posibil cineva sa fi cerut factura pe firma si a platit personal dar,nu isi mai aduc aminte...
2. Am sold vechi la cativa clienti PF din 2023 ( a fost emisa factura ,probabil s-au inteles intre ei)cert este ca,nu stiu ce sa fac cu ei.
Sa mai astept pana la prescriere adica inca un an de zile si sa-i inreg in 654 ?

Alte discuții în legătură

Creante si furnizori iulia53 iulia53 AM preluat de curind o societate,dar am mici problem cu soldurile la 411 si 401 din Balanta.Situatia este urmataorea:-LA ct.411 am citva clienti neincasati din ... (vezi toată discuția)
Monografie productie refuzata de client moise_anca moise_anca Firma la care lucrez a emis o factura pt. o comanda de termopane , care a fost refuzata de client ulterior emiterii facturii.Eu am inreg. urmatoarele articole: ... (vezi toată discuția)
Faliment breja breja Buna ziua, Daca o societate intra in insolventa si are debite din clienti neincasati din 2006 iar societatile figureaza la ORC ca :radiate, licidate, ... (vezi toată discuția)