avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul indemnizație creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul indemnizație creștere copil

Buna ziua. In acest moment sunt angajata cu doua contracte de munca la doua companii diferite: un ctr de 8 ore/zi și unul de 4 ore/zi. De curând am aflat că sunt însărcinată și urmează să anunț ambii angajatori. Întrebarea mea este cum se va calcula indemnizația de creștere copil: pe un salariu lunar sau cumulat cele două salarii lunare indemnizația nedepasind plafonul de 8500 lei. Nu găsesc răspunsul în OUG 111 și am apelat la cunoștințele dumneavoastră. Mulțumesc
Ultima modificare: Miercuri, 15 Ianuarie 2025
Adriana Rebenciuc, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:00, 16 Ianuarie 2025
Cumulat cu cele două salarii lunare , indemnizația nedepasind plafonul maxim de 8500 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de crestere a copilului GL203401200 GL203401200 Buna ziua.As avea o intrebare daca ma puteti ajuta.Eu am societate (i.i)Intreprindere Individuala.As vrea sa o angajez pe sora mea la mine la firma,sa-i ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil IoStudent IoStudent Buna ziua, M-am angajat de curand si am contract pe termen determinat (6 luni, urmand ca dupa cele 6 luni sa mi se prelungeasca contractul pe urmatoarele 6 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua Jipa2017 Jipa2017 Buna ziua!In acest moment sunt acasa cu baietelul care va face 3 ani.Nu sunt angajata si as dori sa ma angajez la un Pfa cu un contract de 4 ore si dorim sa ... (vezi toată discuția)