avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 176 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Am pentru prima oara chriasi in ap-ul care e pe numele ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Am pentru prima oara chriasi in ap-ul care e pe numele tatalui

Am pentru prima oara chriasi in ap-ul care e pe numele tatalui meu. In contractul de inchiriere e trecut numele tatalui meu, insa la iban am trecut contul meu.
Trebuie declarat la Anaf contractul sau e de ajuns sa platesc la final de mai? Daca anaful face verificari si vede ca tatal meu nu a platit impozitul desi eu am platit, dar pe numele meu, este risc sa fie penalizat? Ce sa fac? Sau pur si simplu fac contestatie si atasez dovada platii impozitului facuta cu numele meu.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Închiriere imobil MihaiGherasim MihaiGherasim Bună ziua, tuturor! Soția mea a făcut un contract de vânzare-cumpărare cu părinții ei pentru o garsonieră. La momentul respectiv eram deja ... (vezi toată discuția)
Cum si cand se face plata sumelor datorate de o ii alexandrada alexandrada Bună ziua! Mi-este neclar dacă de când apărut declarația unică mai aștept sau nu impunerea de plată de la ANAF sau pur și simplu plătesc în contul ... (vezi toată discuția)
Riscuri daca cer verificari la fisc fadfad1 fadfad1 Buna ziua, stau in chirie in Cluj Napoca de ceva vreme deja, si am si un contract de inchiriere semnat cu proprietarul, in acest contract fiind declarate atat ... (vezi toată discuția)