avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Mama mea a decedat recent si trebuie sa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Mama mea a decedat recent si trebuie sa aplic pentru ...

Buna ziua! Mama mea a decedat recent si trebuie sa aplic pentru succesiunea primita de la ea. Am nevoie de doi martori,dar nu stiu pe cine as putea sa rog sa vina sa depuna marturie si ce ar presupune acest lucru. Ar putea participa sotia fratelui mamei sau trebuie doar persoane straine care au cunsocut-o? Imi este greu sa mai gasesc colegi de-ai ei de serviciu pentru ca sunt foarte batrani sau au decedat si ei.
Cel mai recent răspuns: marieanne22 , utilizator 20:13, 17 Ianuarie 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Martorii nu trebuie sa fie rude sau afini.
Martorii pot fi: vecini, prieteni, cunoștințe, colegi de serviciu, cumetri etc.
Martorii trebuie sa declare și sa scrie ca au cunoscut-o bine pe defuncta, ca aceasta era căsătorită/vaduva/divorțată și câți copii a avut.
Pot aduce un singur martor,in caz ca nu mai gasesc pe altcineva sau trebuie neaparat doi?
Neapărat doi.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor in proces - afin vioric vioric Buna ziua si multumesc tuturor celor care pot sa-mi dea o informatie. Sunt in proces de deschidere a succesiunii fratelui decedat si a tatalui decedat .Am ... (vezi toată discuția)
Drept de mostenire verisoara mea primara a decedat fara mostenitori . rudele cele ... ALEXANDRU BUJOR ALEXANDRU BUJOR Verisoara mea primara a decedat fara mostenitori . Rudele cele mai apropiate in viata sintem 5 verisori primari veniti din tati care sint frati cu tatal ... (vezi toată discuția)