avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna , o intrebare , indemnizattia de insotitor de la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna , o intrebare , indemnizattia de insotitor de la pensia ...

buna , o intrebare , indemnizattia de insotitor de la pensia de invaiditate nu trebuia sa creasca de a 1 ianuarie conform cresteri salariului minim pe economie.Daca e trecuta in ordonanta trenulet care articol si ce litera , ca uitadu-ma pe aceasta nu am gasit sau poate mi-a scapat mie va mulumesc

Alte discuții în legătură

Sunt o persoana beneficiara de pensie sociala+indemnizatie gradul 1 ... Costică79 Costică79 Sunt o persoana beneficiara de pensie sociala+indemnizatie gradul1 .As dori sa știu câți bani voi primi în ianuarie 2025 (vezi toată discuția)
Ordonanța trenuleț , îngheață și mărirea alocațiilor ... sexu sexu Ordonanța trenuleț , îngheață și mărirea alocațiilor pt copii și a salariului minim ? De la 1 ianuarie 2025 ? (vezi toată discuția)
Conform oug 130/2021 salariul de bază minim brut pe țară garantat ... AAdriana8 AAdriana8 Conform OUG 130/2021 Salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată poate fi aplicat pentru un salariat pentru o perioadă de maximum 24 de luni de ... (vezi toată discuția)