avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna , o intrebare , indemnizattia de insotitor de la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna , o intrebare , indemnizattia de insotitor de la pensia ...

buna , o intrebare , indemnizattia de insotitor de la pensia de invaiditate nu trebuia sa creasca de a 1 ianuarie conform cresteri salariului minim pe economie.Daca e trecuta in ordonanta trenulet care articol si ce litera , ca uitadu-ma pe aceasta nu am gasit sau poate mi-a scapat mie va mulumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:01, 16 Ianuarie 2025
Cuantumul indemnizației pentru însoțitor reprezintă 50% din salariul de bază minim brut pe țară garantat în plată, aferent lunii pentru care se face plata.

De la 01.01.2025, salariul minim brut este de 4050 lei, ceea ce ar insemna cresterea indemnizatiei.
asa am crezut si eu , dar nu a crescut si cum am zis citind ordoanta trenuletu nu am gasit ceva decat despre alte indemnizati si despre vpr care ramane la valoarea de 81
Intrebati la MInisterul Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt o persoana beneficiara de pensie sociala+indemnizatie gradul 1 ... Costică79 Costică79 Sunt o persoana beneficiara de pensie sociala+indemnizatie gradul1 .As dori sa știu câți bani voi primi în ianuarie 2025 (vezi toată discuția)
Bună ziua am o rugăminte la dumneavoastră dacă puteți să ... Munteanu Margareta Munteanu Margareta Bună ziua am o rugăminte la dumneavoastră dacă puteți să mi spuneți dacă salariul minim pe economie creste de la1 ianuarie 2025 dacă guvernul a dat ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie persoana cu handicap jetli jetli Buna ziua! Tinand cont ca venitului minim garantat a crescut la 800 lei incepand cu data de 1 iulie 2013, nu ar fi trebuit sa se modifice si punctul de ... (vezi toată discuția)