avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1212 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Calcule la Intreprinderile individuale
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Calcule la Intreprinderile individuale

Bună ziua! Am și eu o întrebare….La Intreprinderile individuale soldul la sfârșit de an nu se cumulează cu cel din anul anterior?? Pentru determinarea exercițiului financiar se iau doar operațiunile din anul în curs sau se ia în considerare și soldul din anul precedent?
Ultima modificare: Miercuri, 15 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Inregistrare gresita ContSters170028 ContSters170028 Buna dimineata. In octombrie 2010, am emis o factura pentru un client, iar luna urmatoare a facut plata. In loc in o inregistrez: 411=512, am inregistrat-o ... (vezi toată discuția)
Determinarea profitului unei societati otilia13 otilia13 Buna ziua! Cand anume se poate determina profitul unei societati, la finele fiecarui an printr-un bilant sau se poate determina si lunar? Ideea este ca o ... (vezi toată discuția)
Registru incasari si plati DANNUTZA85 DANNUTZA85 Buna ziua, La o întreprindere individuala in anul urmator registrul jurnal de incasari si plati, fisa pentru operatiuni diverse si jurnalul pentru ... (vezi toată discuția)