avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara, Va rog foarte mult sa ma ajutati in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara, Va rog foarte mult sa ma ajutati in rezolvarea unei ...

Buna seara,
Va rog foarte mult sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme.
Mama mea a lucrat ca gestionar la un CAP in anii 1968 si 1969.
Perioada respectiva nu a fost inregistrata in carnetul de munca si la depunerea dosarului de pensionare nu a primit nicio adeverinta pe motiv ca CAP-ul s-a desfiintat si nu mai exista arhiva.
Unde sa se adreseze sau cum ar putea fi reconstituita perioada respectiva, tinand cont ca nu mai are cunostinta de existenta unor martori ?
Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:41, 17 Ianuarie 2025
Încercați la arhivele statului
Din ce comuna era CAP-ul?
com. Mica, jud. Mures
Arhivele fostelor CAP-uri trebuiau predate de catre comisiile de lichidare primariilor din localitatile respective.

intrebati la Primarie daca stiu ceva de arhiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnet de munca nestampilat de unitatea emitenta - demonstrare vechime elf14 elf14 Buna ziua! O cunostinta se confrunta cu o problema. La depunerea dosarului de pensionare, a descoperit ca are carnetul de munca nestampilat si nesemnat de ... (vezi toată discuția)
Reconstituire vechime in cadru cap ionel8219 ionel8219 din 10 ani de vechime,in cadrul cap-ului local,mama mea nu gaseste decat 2 pe numele de dra...restul de 8 neputand fi identificati.arhiva se sustine ca a ars o ... (vezi toată discuția)
Reconstituirea vechimii in munca loredana.m loredana.m Buna seara, am urmatoarea problema: tatal meu este pensionat pe caz de boala, dar nu i s-a luat in considerare la calculul pensiei, 8 ani pe care i-a lucrat cu ... (vezi toată discuția)