avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Buna seara, sunt in concediu medical . In luna ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Buna seara, sunt in concediu medical . In luna decembrie am avut ...

Buna seara, sunt in concediu medical .
In luna decembrie am avut 31 de zile trecute pe concediul medical iar pe fluturasul de la munca imi sunt platite 20 este normal?
Cel mai recent răspuns: Madalina12345 , utilizator 21:47, 15 Ianuarie 2025
Buna ziua

Concediul medical este pe zile calendaristice.

Dar sunteti platita numai pt zilele lucratoare (decembrie a avut 20 de zile lucratoare).
Am gresit , sunt in concediu de risc maternal, am avut 4 zile de concediu medical si restul de 26 de risc maternal si mi-au fost platite cele 4 de medical si 16 de risc maternal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul concediu medical anna_mariac anna_mariac buna ziua,ma ajutati va rog cu un calcul pentru concediu medical? din data de 19 dec am intrat in concediu medical,deoarece nu mai am voie sa lucrez fiind ... (vezi toată discuția)
Concediul medical (sarcina si lauzie cod idemnizatie 08) manuela07 manuela07 Buna ziua am si eu o nelamurire legata de plata concediilor medicale ,eu am fost in concediu medical de sarcina si lauzie o perioada de 103 zile cocediu ce ... (vezi toată discuția)
Fluturas de salariu concediu medical si zile fara plata DANIELA1915 DANIELA1915 Intr-o luna am avut emise 2 concedii medicale initial si in continuare!Primul din 06.04.17 pina in 11.04.17 si din 12.04.17 pina in 30.04.17.Pe fluturasul de ... (vezi toată discuția)