avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Fluturas de salariu concediu medical si zile fara plata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Fluturas de salariu concediu medical si zile fara plata

Intr-o luna am avut emise 2 concedii medicale initial si in continuare!Primul din 06.04.17 pina in 11.04.17 si din 12.04.17 pina in 30.04.17.Pe fluturasul de slalariu este trecut 16 zile concediu medical.E bine?Mi s-a spus ca doar zilele lucratoare se trec si pentru ca o zi a fost Pasti(sarbatoare legala) nu se trece.
De asemenea la calculul zilelor fara plata pe intreaga perioada lucrata la societate mi s-au pus doar zlele lucratoare.Am avut pe 22 si 23 decembrie , pe 31 martie si din 2 pina in 20 iunie si la total mi-au pus 15 zile E bine?
Am avut concediu fara plata din 2 pina in 20 iar pe fluturas e trecut 12 zile .E bine?
Pe fluturas mi-au scris concediu de odihna neefectuat 280ron , mi-au pus concediu de odihna 1 zi cu cuntum 73 Ron. Nu au specificat cite zile sau ore de concediu neefectuat am avut.E legal?
De asemenea daca am lucrat pina in iunie deci 6 luni cit concediu de odihna am dreptul.23 de zile anual am.
Ultima modificare: Luni, 7 August 2017
DANIELA1915, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:24, 9 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pe concediul medical sunt trecute zile calendaristice. La calculul indemnizatiei s-au luat in calcul numai zilele lucratoare din perioada calendaristica a concediului medical. La concedii de odihna, concedii medicale, concedii fara plata se iau in calcul numai zilele lucratoare.
Daca ati lucrat 6 luni, atunci aveti dreptul la 12 zile de CO (23 :12x6).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concediu de odihna neefectuat Ella-Elena Ella-Elena Buna ziua. La data de 01.02.2014 contractul de munca s-a incetat cu demisie, iar in data de 07.02.2014 am primit lichidarea finala, care contine salariul pe ... (vezi toată discuția)
Diminuarea concediului de odihna rebeca macovei rebeca macovei Este legal sa se diminueze concediul de odihna daca ai avut mai mult de 15 zile de concediu medical? Cate zile de concediu medical ar trebui sa ai intr-un an ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical anna_mariac anna_mariac buna ziua,ma ajutati va rog cu un calcul pentru concediu medical? din data de 19 dec am intrat in concediu medical,deoarece nu mai am voie sa lucrez fiind ... (vezi toată discuția)