Intr-o luna am avut emise 2 concedii medicale initial si in continuare!Primul din 06.04.17 pina in 11.04.17 si din 12.04.17 pina in 30.04.17.Pe fluturasul de slalariu este trecut 16 zile concediu medical.E bine?Mi s-a spus ca doar zilele lucratoare se trec si pentru ca o zi a fost Pasti(sarbatoare legala) nu se trece.
De asemenea la calculul zilelor fara plata pe intreaga perioada lucrata la societate mi s-au pus doar zlele lucratoare.Am avut pe 22 si 23 decembrie , pe 31 martie si din 2 pina in 20 iunie si la total mi-au pus 15 zile E bine?
Am avut concediu fara plata din 2 pina in 20 iar pe fluturas e trecut 12 zile .E bine?
Pe fluturas mi-au scris concediu de odihna neefectuat 280ron , mi-au pus concediu de odihna 1 zi cu cuntum 73 Ron. Nu au specificat cite zile sau ore de concediu neefectuat am avut.E legal?
De asemenea daca am lucrat pina in iunie deci 6 luni cit concediu de odihna am dreptul.23 de zile anual am.
LIVIU NISTEA
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Pe concediul medical sunt trecute zile calendaristice. La calculul indemnizatiei s-au luat in calcul numai zilele lucratoare din perioada calendaristica a concediului medical. La concedii de odihna, concedii medicale, concedii fara plata se iau in calcul numai zilele lucratoare.