avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara!Am făcut programare online,pentru ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara!Am făcut programare online,pentru schimbarea talonului ...

Buna seara!Am făcut programare online,pentru schimbarea talonului mașinii.Dar depășește termenul de, 3o de zile! Pot sa mai circul cu mașina,fara sa iau amenda?
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 09:03, 16 Ianuarie 2025
nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare drept circulatie auto akaware akaware Pe 26 dec 2012 am achizitionat un Cielo, pe 27 l-am trecut la financiar iar pe 7 ian am fost sa il inmatriculez pe numele meu, insa taxa de poluare care ... (vezi toată discuția)
Imposibliatea de transcrierea dreptului de proprietate a unui vehicul mihai0888 mihai0888 Buna ziua! am cumparat un vehicul si ma confrut cu problema ca nu il pot inmatricula fara programare online pe siteul DRPICV Gorj fiind la ghiseul institutiei ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,o să îmi schimb buletinul de pe bucurești pe ilfov,care ... Dany320 Dany320 Bună ziua,o să îmi schimb buletinul de pe București pe Ilfov,care sunt pași care trebuie să îi fac cu mașina,ca am înțeles ca trebuie schimbat și ... (vezi toată discuția)