avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fratele meu a decedat si a lasat in imobil niste ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fratele meu a decedat si a lasat in imobil niste chiriasi care ...

Fratele meu a decedat si a lasat in imobil niste chiriasi care nu au contract de inchiriere si nu vor sa plece, Cum pot sa ii evacuez in calitate de sora desii decedatul are copii dar sunt deinteresati de mostenire.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 05:34, 16 Ianuarie 2025
Nu aveți nici o calitate dacă nu aveți calitate de moștenitor a defunctului.Daca au dezbătut succesiunea copii va pot imputernici printr o procura sa faceți demersuri,sa angajați av etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog un răspuns pertinent. unchiul soției mel a decedat 2024. ... Florel 2000 Florel 2000 Va rog un răspuns pertinent. Unchiul soției mel a decedat 2024. Are 2 fii care nu vor sa ia moștenire o casă a defunctului. Urmașii nu au copii, ... (vezi toată discuția)
Succesiune in lipsa mostenitorilor FrincuStefan FrincuStefan Dorim sa deschidem succesiunea unchiului meu decedat in noiembrie 2012.Unchiul meu nu a avut copii,nu a lasat averea nimanui.Sotia acestuia este decedata si ... (vezi toată discuția)
Ce posibile probleme implica primirea in spatiu a unei persoane? ileana_cozanzeana ileana_cozanzeana Am un apartament si ca sa nu ramana nelocuit am gasit un prieten care va locui acolo fara chirie, doar sa isi plateasca facturile, sa ude florile etc... Deci ... (vezi toată discuția)