avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vreau să cumpăr o casa de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vreau să cumpăr o casa de marcat

Am o afacere care prestează servicii vreau să cumpăr o casa de marcat dar nu locuiesc în județul unde are sediul firma cum fac sa pot folosii casa de marcat?.. dacă e pe punct de lucru mobil de ce am nevoie?
Ultima modificare: Joi, 16 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:36, 16 Ianuarie 2025
Trebuie sa aveți in certificatul constatator de la registrul comertului acel cod caen autorizat care sa va permită prestarea activitatii la domiciliul clientului, ca să puteți achizitiona casa de marcat mobila.
Mergeți la un furnizor de case de marcat care va va ajuta și cu fiscalitatea ei, și va va îndruma el concret raportat la activitatea dumneavoastră.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marcat pentru un pfa (servicii de înfrumusețare) Larisa2020 Larisa2020 Buna ziua. Detin un PFA (servicii de înfrumusețare) ,nu am punct de lucru stabil si doresc sa imi achizitionez o casa de marcat dar mi s a zis ca nu pot ... (vezi toată discuția)
Activitate srl Activitate_SRLL Activitate_SRLL Pot sa infiintez un SRL cu activitate la sediul social, coduri caen activate, dar sa prestez munca la domiciliul clientului in alta tara? Urmeaza sa plec 2 ... (vezi toată discuția)
Emitere factura - pt. furnizorul meu cimpazu cimpazu buna ziua! am urmatoarea speta si nu sunt convinsa ca procedez corect: intre mine si societatea B exista un contract pe prestari servicii, imi presteaza ... (vezi toată discuția)