avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua ! Dacă tatăl nu a mai plătit pensie ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua ! Dacă tatăl nu a mai plătit pensie alimentară ...

Bună ziua ! Dacă tatăl nu a mai plătit pensie alimentară din ianuarie anul trecut dar el lucrează la negru în străinătate și nu am cum să dovedesc să are venit . El este obligat prin hotărâre judecătoare să dea 25% din venitul
Minim pe economie din România . Ce pot face în această situație ?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 08:47, 19 Ianuarie 2025
Plangere penala pentru abandon de familie.
Executare silită.
Și dacă nu are nimic pe numele lui ce se poate face ?
Adrian ALBU a scris:

Executare silită.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă aveți o executare silită pe rol, i se pot popri conturile bancare și poate se vor face tranzacții pe aceste conturi. Pe dvs vă interesează să obțineți bani și de aceea executarea silită este singurul demers în acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucreaza la negru in strainatate si nu vrea sa achite pensia alimentara casanova30bc casanova30bc Buna seara spuneti-mi si mie legea 305 ali 1 lit c din codul penal privind abandonul familiar se aplica si in cazul in care nu realizeaza nici un venit ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara paullilie paullilie Daca imi dau in judecata tatal pentru neplata a pensiei alimentare, pot obtine ceva bani de la el, pentru ca nu este angajat, dar lucreaza la o ferma fara ... (vezi toată discuția)
Executare pensie de întreținere: cum pot obține cuantumul raportat la veniturile din acest moment? de șase luni lucrează în străinătate, dar plătește suma stabilită acum un an Maki4 Maki4 Am o sentinta prin care s-a dispus ca tatal copiilor sa plateasca o pensie in cuatum de 1/4 din veniturile acestuia, iar acesta plateste o pensie in suma fixa ... (vezi toată discuția)