avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... in recurs - cerere reconventioanla?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

in recurs - cerere reconventioanla?

se poate ca legea sa nu distinga iar aceasta sa fie admisa si pe considerente ca eventual recursul se indreapta impotriva reclamantului, in cazul in care acesta nu a depus recurs!!!
pareri...
Cel mai recent răspuns: ni_leta , utilizator 10:40, 11 Februarie 2010
reconventionala nu e niciodata admisibila in recurs
e vorba de o noua zi de infatisare , nu ?
avocatPetre a scris:

Da, asa este.Nu aveti nicio sansa.
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

avocatPetre a scris:

Da, asa este.Nu aveti nicio sansa.

pentru ce motiv?
Pana acum ce calitate aveti in proces? Parat? Trebuia depusa odata cu intimapinarea la fond. Cititi art. 357, 119, 120 Cod pr. civ.

Alte discuții în legătură

cerere reconventionala inabledea inabledea am castigat un proces si in urma acestuia am depus cerere reconventionala cu pretentii banesti,unde mi sa admis suma ceruta iar adversarii au depus recurs , ... (vezi toată discuția)
Recurent - parat sau recurent intervenient? ni_leta ni_leta Buna ziua Revin cu o rugaminte daca ma poate ajuta cineva. La fond parata a renuntat la cererea reconventionala in favoarea unei cereri de interventie in ... (vezi toată discuția)
Calea de atac ni_leta ni_leta Buna seara. Va rog daca ma poate ajuta cineva: sunt reclamanta intr-un dosar ce are ca obiect actiune in constatare - hotarare care sa tina loc de act de ... (vezi toată discuția)