avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Are dreptul să radieze mașina definitiv?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Are dreptul să radieze mașina definitiv?

Bună ziua,..am cumpărat o mașină second-hand adusă din Germania de la o firmă din Craiova,..factura fiind de pe firmă pe firma,.acum după RAR,.. ultimul pas este înscrierea mașinii dar am nevoie de factura vizată de primăria Craiova făcută de vânzător. Din păcate vânzătorul mă tot amână cu factura vizată. Întrebarea mea este ce pot să fac?..dar mai ales vreau să știu dacă are dreptul să radieze mașina definitiv?
Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 16 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto gabydutescu gabydutescu Buna seara,am cumparat o masina second-hand de la cineva adusa din germania si urmeaza sa o inscriu eu pe numele meu (eu fac RAR taxa prima inmatriculare etc.) ... (vezi toată discuția)
Cumparare si inregistrare masina din gemania mariantrifan mariantrifan Am si eu ceva nelamuriri cu privire la cumpararea si inscrierea unei masini SH din Germania. Am gasit sa cumpar o masina, o iau de la un dealer autorizat cu ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto Gabion Gabion Buna ziua, Doresc sa aflu daca imi pot recupera taxa auto platita (deasemeni as dori sa stiu daca pot gasi un avocat in Craiova care se poate ocupa de caz) in ... (vezi toată discuția)