avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Trebuie să plătesc cass?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Trebuie să plătesc cass?

Bună seara
Eu sunt pensionară din anul 2022 luna iunie. În cursul anului 2024 am realizat venituri din pensie pentru care nu plătesc CASS și am mai încasat în cursul anului 1600 RON dobânda la un depozit bancar și 2500 RON dividende. Intrebarea mea este dacă trebuie să plătesc cass pentru cei 5100 RON încasați și trebuie să depun declarația.Am apelat la dvs deoarece nu am putut contacta ANAF
Ultima modificare: Joi, 16 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Bibi60 , utilizator 21:19, 16 Ianuarie 2025
Revin la mesaj și comunic că dobanda la depozit nu am incasat-o., ea s-a capitalizat. Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 16 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator
Pentru cazul concret descris de dumneavoastra, la acele valori ale celor doua venituri, nu trebuie sa plătiți cass și nici sa depuneți declaratia unica.
Mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 17 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cas pentru dobanda la banca ? cristian p cristian p 1. Daca am avut depozit bancar cu dobanda datorez pe langa impozit pe venit si CAS pentru dobanda respectiva ? 2.Daca am inchiriat masina cu contract de ... (vezi toată discuția)
Plata cass dacă am cumpărat actiuni AlinaDumitrache AlinaDumitrache Am cumpărat acțiuni la Bursa București anul trecut și am primit dividente Am înțeles că impozitul pe dividente se reține la sursa ,la brokerul cu care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, cass/cas va rog sa ma ajutati cu un raspus si spuneti-mi ... Talla Talla Buna ziua, CASS/CAS Va rog sa ma ajutati cu un raspus si spuneti-mi care este procedura. Referitor la plata CASS pentru 2023. 1. Daca nu ridic ... (vezi toată discuția)