avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosar penal diicot martor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosar penal diicot martor

buna seara am si eu o intrebare. prin octombrie am primit o citatie de la diicot in care ma chemau ca si martor intr un dosar penal. m am dus in data respectiva si am aflat ca este vorba despre un fost grup de prieteni in care se foloseau anumite substante si eventual am început si eu. am consumat cristal si iarba dar cand m a interogat am spus doar de iarba nu si de cristal si am incercat sa evit întrebările in asa fel incat sa nu i dau in gat nici pe ei dar nici sa nu ma trag eu in jos. dosarul inca nu a fost inchis si ma gandesc ca nu cumva sa ma cheme iarasi
Cel mai recent răspuns: 183irdjk , utilizator 20:21, 17 Ianuarie 2025
SI intrebarea care-i? Daca e posibil sa te cheme iar? Da, e posibil.
Buna seara. Acestea sunt observatiile dvs, Si care este intrebarea?
Daca veti fi facut suspect o sa fiti chemat. Daca nu, nu.
da , intrebarea era daca sunt sanse sa ma cheme iarasi ca si suspect sau mai rau pentru ca am mintit sau mai rau in tribunal ca sa mi mentin procesul verbal

Lonapak a scris:

SI intrebarea care-i? Daca e posibil sa te cheme iar? Da, e posibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost prins cu un grinder care conținea aproximativ 0.2 grame de marijuana Utilizator 2212 Utilizator 2212 Am fost prins de jandarmi. Aveam în buzunar acest grinder în care era foarte putina cantitate. Mi au scris declarația. Le am spus ca am fost abordat pe ... (vezi toată discuția)
Posesie marijuana thejoker32 thejoker32 buna ziua, acum cateva saptamani am fost prins impreuna cu 2 prieteni fumand marijuana intr-un spatiu mai retra de catre politia locala..ne-au dus la sectie ... (vezi toată discuția)
Minor martor dosar penal Ovety20 Ovety20 Buna seara. Ipotetic vorbind, daca un minor( 16 ani) este chemat în calitate de martor la Poliție pentru declarație, pentru ce este necesara prezenta unui ... (vezi toată discuția)