avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara.am primit de la judecătorie că sa ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara.am primit de la judecătorie că sa dezinvestit dosarul ...

Bună seara.am primit de la judecătorie că sa dezinvestit dosarul și s-au reluat cercetările pentru acuzațiile de ,violare de domiciliu, tulburare de posesie, amenințări, distrugere,a trecut un an de zile de la depunerea plângerii și am întrebat organele de poliție care este stadiul dosarului,au spus că îl propun proces civil și să îmi fac cadastru până atunci nu înaintează dosarul,eu întreb poate poliția să propună proces civil și dacă au legătură faptele penale cu cadastru?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 12:42, 17 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună seara. De unde putem noi sti daca faptele au legatura cu cadastru? Teoretic poate au, poate ca nu au. Trebuie studiat direct si concret ce anume aveti dvs acolo. Dosarul penal este solutionat definitiv pe urmarire penala de catre procuror in baza referatului politiei, si nu de catre politist. Mai mult de atat nu avem ce sa ne dam cu parerea. Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, dacă depun o plângere penală pentru tulburare ... gicaursulescu96@gmail.com gicaursulescu96@gmail.com Bună seara, dacă depun o plângere penală pentru tulburare de posesie am nevoie de martori s-au sun la 112? (vezi toată discuția)
Retragere plangere pentru viol dilemamare dilemamare Buna ziua. Acum doua saptamani am luato pe prietena mea din club cu masina, am parcat undeva mai retras unde am intretinut relatii sexuale de comun ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, vă rog să-mi spuneți dacă un dosar este dezinvestit, ... gicaursulescu96@gmail.com gicaursulescu96@gmail.com Bună ziua, vă rog să-mi spuneți dacă un dosar este dezinvestit, și este trimis spre reluarea cercetările de către poliție,ce urmează după acea m-ai ... (vezi toată discuția)