avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Nelamurire incuviintare instanta privind constatarea ...
Discuție deschisă în Executare silită

Nelamurire incuviintare instanta privind constatarea starii de fapt

Pentru constarea starii de fapt unde este necesar concursul partii adverse si acordul acesteia nu exista, art 364 al 3 NCPC specifica ca "partea interesata" poate cere incuvintarea instantei. Presupunand ca partea interesata sunt eu, am o nelamurire daca ar trebui sa cer prin executor, prin avocat sau in nume propriu aceasta incuviintare si carei instante ma adresez? Cea de drept comun sau instanta de executare?
P.S. Am vorbit deja cu un executor si a spus sa cer eu incuviintarea... fara alte detalii
Vorbiti cu un avocat intr-o consultatie, ii aratati situatia, ii spuneti si de ce doriti asta, poate gaseste alte variante...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerecunoasterea proprietatii ContSters278009 ContSters278009 Am, o parcela de pamant , si pe o portiune sta fara drept o alta persoana cu o gradina de stupi, am mai vorbit despre asta . Eu am toate actele legale, ... (vezi toată discuția)
Incuvintare executare silita maria1956 maria1956 buna seara va rugam sa ne spuneti care este diferenta in a cere incuvintare executare silita la jud.sector 2 si jud. sector 1.Va multumim (vezi toată discuția)
Instituire sechestru asigurator pe conturile de la cec bank focus10 focus10 La cererea partii vatamate intr-un proces de vatamare corporala grava (art.182 c.pen), pentru instituirea sechestrului asigurator pe conturile inculpatului de ... (vezi toată discuția)