Am, o parcela de pamant , si pe o portiune sta fara drept o alta persoana cu o gradina de stupi, am mai vorbit despre asta . Eu am toate actele legale, intabulat cu drept de proprietate . Am facut plangere la politie, si au propus neinceperea urmaririi penale pentru cel care imi tulbura proprietatea fara o cercetare amanuntita, deoarece intreband pe politaiul care a cercetat cum a ajuns la aceasta concluzie, a raspuns ca dupa declaratia celui inculpat de mine,el nu a fost nici la fata locului unde se vede clar delimitarile ( hotarele) locului meu , si nici nu a luat in calcul harta , pv. de vanzare cumparare, actele de la cadastru nimica. Procuroarea de caz la fel a dispus exact ce a propus politia. Am contestat decizia la procurorul sef, si la fel acelasi raspuns.
Am mai platit o data si au venit din nou sa-mi masoare de la cadastru, de aceasta data cu martori si fotografiat hotarele, care erau tot aceleasi ( locul nefiind ingradit doar batuti pari ), si de aceasta data la fel, cel care mi-a ocupat abuziv o parte din proprietate sta cam 90% pe locul meu ingradindu-si stupii cu gard pe proprietatea mea.
Orcine trece vede ca acel om sta pe locul meu numai politia si justitia nu vede pentru ca nu au cercetat.
Deoarece eu am locul la drumul de acces, nu pot sa-mi fac gardul si sa ma folosesc de pamant din cauza celui reclamat de mine din luna iunie 2012, de cand am devenit proprietar.
Ce mai pot face? Justitia imi spune ca infractorul este corect , nu eu cu toate actele doveditoare!!!