avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Obiectii la proces verbal de constatare intocmit de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Obiectii la proces verbal de constatare intocmit de executorul judecatoresc

Buna, va rog sa ma ajutati cu un model de obiectii la proces- verbal de constatare intocmit de executorul judecatoresc in baza art. 239 C.pr.civ. Multumesc!


Art. 239
Orice persoana care are interes sa constate de urgenta o anumita stare de fapt care ar putea sa inceteze ori sa se schimbe pana la administrarea dovezilor va putea cere instantei in circumscriptia careia urmeaza sa se faca constatarea sa delege un executor judecatoresc din aceeasi circumscriptie sa constate la fata locului aceasta stare de fapt.
Presedintele poate incuviinta facerea constatarii fara instiintarea aceluia impotriva caruia se cere.
Procesul-verbal de constatare va fi comunicat in copie celui impotriva caruia s-a facut constatarea, daca nu a fost de fata.
El va face dovada pana la dovada contrarie.
Cel mai recent răspuns: Sinescu Vasilichia , Expert judiciar 13:23, 9 Ianuarie 2011
Pur si simplu enumerati obiectiile si probati-le .Sarcina probei revine reclamantului in procesul civ

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constatare a modului de executare a contractului Gratiela Ratiu Gratiela Ratiu Buna ziua, Daca doresc sa existe un act oficial prin care doar sa fie constatata o situatie de fapt existenta la un moment dat in derularea unui contract ... (vezi toată discuția)
Despre partaj! corinuta corinuta As dori sa aflu in cazul unei actiuni de partaj cine plateste taxa aceia pe valoarea imobilului. De exemplu daca sotia intenteaza partajul ea va trebui pe ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza procedura de asigurare de dovezi? Anamaria Tache Anamaria Tache Firma cu care am incheiat un contract pentru renovarea casei nu si-a indeplinit obligatiile si am temei sa reziliez contractul si sa solicit restituirea ... (vezi toată discuția)