avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ,sunt asistent maternal de 2 ani,as dori sa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ,sunt asistent maternal de 2 ani,as dori sa profesez si ...

Buna ,sunt asistent maternal de 2 ani,as dori sa profesez si ca asistent maternal la domiciliu prin colaborare cu alta firma cerandu mi sa imi fac pfi.M ar afecat cu ceva?

Alte discuții în legătură

Pot sa nu imi iau concediu de maternitate? gabrielagabi74 gabrielagabi74 Buna ziua. Sunt asistent maternal de profesie si am in ingrijire doi copii . Sunt insarcinata in 6 luni si as dorii sa intreb ce pot sa fac sa pastrez copii ... (vezi toată discuția)
Litigiu cu dgaspc ContSters211550 ContSters211550 BUNA ZIUA ,AS DORI SI EU UN RASPUNS, SAU MAI EXACT O INDRUMARE LEGATA DE:AM FOST ASISTENT MATERNAL 7 ANI DE ZILE SI DGASPC M-A DAT AFARA DIN MOTIVE NUMAI DE EI ... (vezi toată discuția)
Asistent maternal NADYNE NADYNE Buna ziua! Sunt educatoare si as dori sa stiu daca pe langa aceasta profesie, as putea sa fiu si asistent maternal.Timpul si calificarea imi permit acest lucru ... (vezi toată discuția)