avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... litigiu cu dgaspc
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

litigiu cu dgaspc

BUNA ZIUA ,AS DORI SI EU UN RASPUNS, SAU MAI EXACT O INDRUMARE LEGATA DE:AM FOST ASISTENT MATERNAL 7 ANI DE ZILE SI DGASPC M-A DAT AFARA DIN MOTIVE NUMAI DE EI STIUTE..AM CONTESTAT ACEA HOTARARE DATA DE COMISIA CARE MI-A LUAT DREPTUL DE A PROFESA SI DUPA UN AN SI JUMATATE AM CASTIGAT CU CHELTUIELI DE JUDECATA.INTREBAREA MEA CATRE DUMNEAVOASTRA ESTE ...NU AM BANI PTR UN AVOCAT ,SI UNDE AS GASI O FIRMA CARE S-AR OCUPA DE RECUPERAREA BANILOR DE CAND AM FOST DATA AFARA SI PANA LA TERMINAREA PROCESULUI, INCLUSIV CU DAUNE MORALE?? DATI-MI UN SFAT..........VA MULTUMESC ANTICIPAT
Cu sentinta obtinuta mergeti la un executor judecatoresc si declansati procedura de executare silita.
Nu aveti nevoie de o firma care sa se ocupe d recuperarea banilor.
multumesc ptr raspuns , dar poate nu am fost eu explicita...revin cu amanunte, mai exact ,,am castigat acel proces dar numai o suma mica..cat platisem avocata..eu acum doresc sa dau dgaspc in judecata cu daune morale si sa mi se plateasca perioada de un an si jumatate cat a durat procesul ca si cand as fi lucrat ,ptr ca am castigat acest drept in instanta..de a profesa .va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa ce se termina procesul pe conflict de munca, ce urmeaza? bsterea bsterea Buna ziua. Am o problema cu un proces. Sotia mea a fost data afara pe motiv neintemeiat, a urmat un proces de un an si jumatate. Pe parcursul procesului am ... (vezi toată discuția)
Termenul legal de primire a unui raspuns de la institutiile statului coryzalia coryzalia Daca termen legal de solutionare a sesizarilor transmise catre institutiile statului este de regula 45 de zile, ce pot face in cazul in care acest termen este ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata ilegal ,semnatura falsificata ! sollooooo sollooooo Dupa un an de munca la o firma am aflat ca in tot acest timp am fost in concediu fara plata.Nu am semnat nimic , nu am facut nici o cerere ..nu am stiut nimic ... (vezi toată discuția)