BUNA ZIUA ,AS DORI SI EU UN RASPUNS, SAU MAI EXACT O INDRUMARE LEGATA DE:AM FOST ASISTENT MATERNAL 7 ANI DE ZILE SI DGASPC M-A DAT AFARA DIN MOTIVE NUMAI DE EI STIUTE..AM CONTESTAT ACEA HOTARARE DATA DE COMISIA CARE MI-A LUAT DREPTUL DE A PROFESA SI DUPA UN AN SI JUMATATE AM CASTIGAT CU CHELTUIELI DE JUDECATA.INTREBAREA MEA CATRE DUMNEAVOASTRA ESTE ...NU AM BANI PTR UN AVOCAT ,SI UNDE AS GASI O FIRMA CARE S-AR OCUPA DE RECUPERAREA BANILOR DE CAND AM FOST DATA AFARA SI PANA LA TERMINAREA PROCESULUI, INCLUSIV CU DAUNE MORALE?? DATI-MI UN SFAT..........VA MULTUMESC ANTICIPAT
Cu sentinta obtinuta mergeti la un executor judecatoresc si declansati procedura de executare silita.
Nu aveti nevoie de o firma care sa se ocupe d recuperarea banilor.
multumesc ptr raspuns , dar poate nu am fost eu explicita...revin cu amanunte, mai exact ,,am castigat acel proces dar numai o suma mica..cat platisem avocata..eu acum doresc sa dau dgaspc in judecata cu daune morale si sa mi se plateasca perioada de un an si jumatate cat a durat procesul ca si cand as fi lucrat ,ptr ca am castigat acest drept in instanta..de a profesa .va multumesc