avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua! Eu nu am niciun venit, iar tatăl copilul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Eu nu am niciun venit, iar tatăl copilul lucrează ...

Bună ziua! Eu nu am niciun venit, iar tatăl copilul lucrează in străinătate. Suntem căsătoriți. Pot lua vreo indemnizație?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:02, 17 Ianuarie 2025
Nu , puteti incasa doar alocatia de stat din tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie ingrijire copil nico77 nico77 O situatie neprevazuta: mama naste in luna august isi face dosarul pentru concediul de crestere si ingrijire copil iar in luna septembrie pleaca in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am 21 de ani și nu lucrez sunt insarcinata în 31de ... Eli Cristina Eli Cristina Bună ziua am 21 de ani și nu lucrez sunt insarcinata în 31de săptămâni. Soțul lucrează suntem căsătoriți îmi poate spune cineva dacă benefic de ... (vezi toată discuția)
Acte inscriere copil la gradinita cu program prelungit Mihail57 Mihail57 Buna ziua Va retin atentia cu urmatoarea intrebare la care astept va rog un raspuns .Parintii nu sunt casatoriti legal ,au un copil aflat in grija ... (vezi toată discuția)