avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Inchiriere apartament pe firma si apoi subinchiriere ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Inchiriere apartament pe firma si apoi subinchiriere prin airbn

pentru a inchiria un apartament de 3 camere pe firma si apoi sa il subinchiriez prin airbnb, ce ar trebui sa am in vedere pe langa faptul ca platesc impozit pe cladire?
Ultima modificare: Vineri, 17 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 13:42, 17 Ianuarie 2025
Orice inchiriere si subinchiriere se declara la anaf.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de subanchiriere intre doua firme ataela1 ataela1 Buna ziua, Proprietarul unui apartament inchiriaza apartamentul unei firme.Dupa un timp chiriasul face contract de subanchiriere cu o alta firma ,pentru a ... (vezi toată discuția)
Am un srl cu care as vrea sa închiriez un apartament/casa Ancuța Circiumaru Ancuța Circiumaru Buna ziua! Am un SRL cu care as vrea sa închiriez un apartament/casa de la o PF, iar mai apoi sa o subînchiriez cu Airbnb. Ar trebui sa fac un contract ... (vezi toată discuția)
Este legal serviciu airbnb in romania? alex_alex_92 alex_alex_92 Buna ziua, As vrea sa dau o camera de aprox 18 mp prin serviciul AirBnB. Exista un precedent legal pentru astfel de servicii? Sau un cadru legal? As vrea ... (vezi toată discuția)