avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Sentinta civila definitiva incalcata de Asociatia de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Sentinta civila definitiva incalcata de Asociatia de Proprietari

Buna ziua, am o sentinta civila definitiva privind anularea unei hotarari in asociatia de proprietari. Asociatia nu a respectat aceasta sentinta (au facut ilegal cateva lucrari de asa zisa modernizare). Ce pot face mai departe? In acest moment sunt pus sa platesc cheltuielile lor aberante.
Cel mai recent răspuns: gev , utilizator 12:31, 17 Ianuarie 2025
Ar fi bine sa mergeți la avocat cu hotărârea instantei.
Hotărârea asociației nu mai poate avea efecte juridice.

Trebuie văzut exact ce este de făcut căci generic se pot spune multe....

București 2025
Ultima modificare: Vineri, 17 Ianuarie 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Spuneti-mi generic pe baza celor relatate, va rog.

Este o cheltuiala anulata de judecatorie si totusi, dupa ce s-a dat sentinta definitva, s-a facut aceasta cheltuiala (nici nu stim suma, avem deja doua transe de 64 de lei) si acum ne cer banii sa completeze la loc de unde au luat abuziv. Acestea sunt faptele. Despre interese obscure nu am probe deocamdata.

Nu sunt la proprietate si nu am cum sa contactez asociatia, refuza sa dea date de contact. Si nici nu cred ca mai are vreun rost discutia cu ei in acest moment, dupa 2 ani de la chemarea in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare termica eugenmarianpopa eugenmarianpopa Buna ziua, In anul 2011 mi-am izolat apartamentul propietate pe cheltuiala mea. Blocul in care locuiesc are 4 etaje si pe scara 4 sau izolat pe banii ... (vezi toată discuția)
Se poate pierde un al doilea proces ? 280366 280366 Se poate pierde un al doilea proces (anulare act emis de autorităţi publice locale) in care sunt doua reclamante, dintre care una lipseste la proces din ... (vezi toată discuția)
Penalizare de aproape 20 de ori mai mare decât restanța ionica1980 ionica1980 Eu și soțul meu, după ce inițial am fost dați abuziv în judecată în Iunie 2014 de către șefii Asociației noastre pentru o falsă restanță de ... (vezi toată discuția)