avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! Trebuie să merg la medicul neurolog pentru ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! Trebuie să merg la medicul neurolog pentru referat ...

Buna ziua! Trebuie să merg la medicul neurolog pentru referat medical. Îmi poate spune cineva daca referatul se da pe loc? Iar dacă nu, cate zile durează până este eliberat? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Steflee , utilizator 17:53, 18 Ianuarie 2025
Buna ziua!
La intrebare va poate raspunde doar medicul.Poate sa vi-l dea pe loc sau nu.
Daca va programati la cabinetul sau, si respectati ora prezentei, vi-l redacteaza pe loc.
Referatul e doar o coala A3, si contine numai termeni medicali in rezumat.
Mulțumesc frumos pentru răspuns!

Alexandrarares a scris:

Buna ziua!
La intrebare va poate raspunde doar medicul.Poate sa vi-l dea pe loc sau nu.

Mulțumesc frumos pentru răspuns!

Dapix a scris:

Daca va programati la cabinetul sau, si respectati ora prezentei, vi-l redacteaza pe loc.
Referatul e doar o coala A3, si contine numai termeni medicali in rezumat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutați mă - acte necesare certificat de handicap valevalentina529@gmail.com valevalentina529@gmail.com Buna ziua am o rugăminte dacă se poate să mă ajutați cu o problema o am pe mama bolnava de mai multi ani și acum de 3 luni sta la pat la penparsi am fost ... (vezi toată discuția)
Document pensia de invaliditate oanacami oanacami Ce act pot duce la revizuirea medicala a pensiei invaliditate daca nu am medic de familie si nu am completat planul recuperator? (vezi toată discuția)
Accident pe partia de ski - daune materiale, cine le plateste? mihaisorin3 mihaisorin3 Buna ziua Sotia a fost victima unui accident pe partia de ski. Ce s-a intamplat de fapt este ca fiind pe o partie de ski nivel mediu de dificultate a fost ... (vezi toată discuția)