avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua doresc inceperea unei taxe de succesiune (nu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua doresc inceperea unei taxe de succesiune (nu sunt grad ...

Buna ziua doresc inceperea unei taxe de succesiune (nu sunt grad de rudenie cu decedatii din actul de proprietate) dar vreau o garantie(declaratie) din partea mostenitorilor ca dupa incheierea succesiunii (pe care eu o voi achita) mostenitorii imi vor dona sau vinde anumite terenuri(terenuri la care am platit impozitul la zi) ,exista o astfel de garantie in fata notarului? Nu pot incepe taxa doar pe cuvant, in cazul in care nu se poate ,pot cere mostenitorile restituirea taxei de impozit platita de 20 de ani? Multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:30, 17 Ianuarie 2025
Puteți încheia la notar un contract de împrumut pentru suma respectiva, cu obligația de a v-o restitui pana la data de...
Dacă lucrurile decurg bine, după ce încheiați vânzarea, dați o declarație notarială ca ați primit banii și gata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate melchior melchior doresc sa mostenesc de la mama decedata un teren langa Bucuresti am avut 2 frati decedati si ei eu as fi mostenitorul terenului, dar fratii mei au copii ce ... (vezi toată discuția)
Divort/partaj Johnny81 Johnny81 Buna ziua! Eu detin o jumatate dintr-o treime al unui apartament. Sora mea la fel. Tatal nostru 2/3. Totul in urma succesiunii de pe urma mamei noastre. ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa parinti dollar_007 dollar_007 Buna ziua, Va cer ajutorul intr-o chestiune mai delicata in care ma aflu. Sunt singur la parinti. Acestia au achizitionat acum 30 ani un apartament in care ... (vezi toată discuția)