Sunt referent asistent, treapta 2 - impozite si taxe primarie comuna, in anul 2009 am absolvit facultatea Management financiar contabil, specialitatea contabilitae si informatica de gestiune insa examenul pentru transformare post s-a tinut in data de 17.12.2009. Pe 22 decembrie 2009 am trimis adresa la anfp si nu am primit raspuns nici pana acum.Am sunat la agentie si mi-au spus ca imi vor trimite raspunsul , insa incadrarea se face dupa legea/330 cu marire de 5%, nu cu 20% dupa ordonanta 9, spunandu-mi ca adresa s-a inregistrat anul acesta pe 5 ianuarie, nu anul trecut. Intrebarea mea este daca este corect ?
Incadrarea se face conform grilei de salarizare in vigoare in momentul emiterii dispozitiei primarului si numirii in noua functie publica (care va suna cam asa: "incepand cu data de___ dl. X se numeste in functia publica de Y, clasa, grad, treapta). Dispozitia va avea numar de inregistrare ulterior avizului ANFP (obligatoriu, ambele din 2010, in cazul dvs).. Asa ca,,,chiar daca aveati inregistrata adresa la ANFP din decembrie, nu cred ca va ajuta cu ceva (primarul nu poate da dispozitia retroactiv)...