avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna dimineata.am o intrebare care ma tot macina si pe ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna dimineata.am o intrebare care ma tot macina si pe care tot ...

Buna dimineata.am o intrebare care ma tot macina si pe care tot o aud ,ba ca ai voie ba ca nu . In ntrebarea mea suna asa . Copiii mei pot pierde pensia de urmas daca eu ma recasatoresc?
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 07:20, 18 Ianuarie 2025
Bună dimineața,

Nu se pierde, e dreptul lor până la 16 ani chiar dacă nu ar merge la școală.
După 16 ani și până la 26 de ani au dreptul până la data absolvirii - de exemplu, dacă își finalizează studiile la 24 de ani (facultate, master), atunci se întrerupe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate pensie urmas dany_2605 dany_2605 buna ziua. am si eu o intrebare. am 24 de ani si m am inscris la a doua facultate. deoarece muncesc si la noua facultate mi se echivalau multe note nu am mai ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas Ioana_Berbeix Ioana_Berbeix Buna seara ! Ma puteti sfatui si pe mine cu privire la urmatoare situatie: tatal meu a decedat in luna octombrie a anului 2009. De atunci pana in iunie 2010 ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas ionut_negoita89 ionut_negoita89 Buna ziua am o nelamurire: daca am terminat facultatea si am 22 de ani si anul acesta nu vreau sa-mi continui studiile la masterat dar la anul vreau sa ma ... (vezi toată discuția)