avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, am primit decizia de pensionare pt. limita ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, am primit decizia de pensionare pt. limita de varsta ...

Buna ziua, am primit decizia de pensionare pt. limita de varsta , Am studii superioare, 5 ani facultate la zii.
In anexa primita pt decizie la nr total puncte realizate sub ce denumire apar punctele pt . acesti ani?
Mentionez, ca in rubrica perioade asimilate stagiului de cotizare sunt trecuti anii de la universitate.

Multumesc. Eniko
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:34, 18 Ianuarie 2025
Punctele aferente stagiului asimilat nu sunt mentionate distinct nici in decizie si nici in anexa deciziei.
Le gasiti in buletinul de calcul unde in anii respectivi vor aparea punctele aferente acelei perioade.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie pe caz de boala - trecere la pensie pentru limita de varsta lex2013 lex2013 Cu respect vă salut, Am pe cineva care a fost pensionat pe caz de boală, începând cu anul 2002. Anul acesta a făcut cerere pentru a trece la pensia ... (vezi toată discuția)
Pensie ruxandrav8 ruxandrav8 As dori un ajutor pt a verifica daca vechimea mea in munca este corect calculata de Casa de Pensii S 1 si multumesc de la inceput pt rabdarea de a mi se da un ... (vezi toată discuția)
Stagiu asimilat im82 im82 nelamurire: Daca nu s-a efectuat stagiul complet de cotizare corespunzator varstei (exclusiv stagiile asimilate), la pensionarea de varsta se adauga ca stagiu ... (vezi toată discuția)