avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună am ameldung în germania și as mai putea da de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună am ameldung în germania și as mai putea da de permis ...

Bună am ameldung în germania și as mai putea da de permis în România
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:20, 18 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Luati-o pe romaneste si scrieti ce doriti sa aflati ?
Anmeldung înseamnă înregistrarea la Evidența Populației în Germania.(sa iti inregistrezi domiciliul ).

Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere Rus Gabriela Rus Gabriela Dacă am ameldung in Germania si lucrez cu contract de munca indeterminare pot sa fac permisul in Romania si sa conduc si in Germania (vezi toată discuția)
Permis de conducere din românia pentru rezident în germania Roxana1707 Roxana1707 Buna, am si eu o intrebare, din octombrie 2018 am rezidenta in Germania (acel anmeldung) si as dori sa imi iau carnetul de conducere in Romania, am inteles de ... (vezi toată discuția)
Pot conduce cu categoria b un buldoexcavator sandulescu 87mihai sandulescu 87mihai am inteles ca daca buldoexcavatorul este inscris la primarie (avand nr de inregistrare galbene ) este permisa conducerea acestuia pe drumurile publice.dar de ... (vezi toată discuția)