avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua ne confruntam cu asa o întrebare.in 2018 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua ne confruntam cu asa o întrebare.in 2018 iam dat ...

Bună ziua ne confruntam cu asa o întrebare.in 2018 iam dat acordul tatălui pentru a perfecta alocația română copilului de atunci refuză sai dea alocația copilului este la întreținerea mea de la vârsta de 2 ani acum are 14.El motivează ca o sai dea alocația la împlinirea vârstei de 18 ani dar nimic nu garantează ca o va face.Va rog un sfat unde ma pot adresa.Mentionez ca eu sunt cetățean a RM tatăl cu cetățenie română și copilul la fel.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:53, 20 Ianuarie 2025
Alocatia de unde o primiti din RM sau din Romania?
Bună ziua din România

Cornel Vasile a scris:

Alocatia de unde o primiti din RM sau din Romania?

Trebuie sa depuneti o cerere la AJPIS privind schimbarea reprezentantului legal al copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie de stat pentru copil miilan miilan Buna seara, Am urmatoarea situatie: Sunt cetatean roman si lucrez in Statele Unite. Sunt casatorita cu un cetatean american. In mai 2008 am nascut un copil ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil alinaleu70 alinaleu70 Buna seara. As dori sa va intreb daca un copil nascut in februarie 1999 (are 16 ani) nu a incasat alocatia pentru copii decat 3 ani si anume intre 0-1 an si ... (vezi toată discuția)
Alocatie copii misima misima Buna ziua. Luna aceasta, pe 14 Aprilie, fetita mea a implinit 2 ani. Ce demersuri trebuiesc facute pentru ca alocatia de 80 lei/luna sa fie virati direct ... (vezi toată discuția)