avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ! as dori un raspuns pentru intrebarea:se ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ! as dori un raspuns pentru intrebarea:se poate adauga ...

Buna ziua ! as dori un raspuns pentru intrebarea:se poate adauga clauza de uzufruct viager ulterior dupa ce a fost facuta o donatie catre copil?
Cel mai recent răspuns: edef , utilizator 18:40, 18 Ianuarie 2025
Nu, dar dacă este de acord copilul, le poate constitui părinților un drept de uzufruct viager, printr-o convenție separată.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Ianuarie 2025
raluk0207, utilizator
Multumesc frumos pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Moștenire soțul meu are din prima căsătorie 2 copii, cărora ... IoanAlexa IoanAlexa Moștenire Soțul meu are din prima căsătorie 2 copii, cărora le-a lăsat casă în momentul divorțului. Noi suntem căsătoriți de 7 ani și avem un ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare cu uzufruct lupy1989 lupy1989 Buna ziua, am o problema pe care sper sa o rezolv cu ajutorul dvs.Mama mea si cu tatal meu vitreg vor sa imi treaca casa pe numele meu ( tatal meu vitreg are o ... (vezi toată discuția)
Act vanzare-cumparare ContSters222740 ContSters222740 Buna ziua! Eu si sotia am dori sa facem un act pe o proprietate fiicei noastre in varsta de 19 ani(dintr-o casatorie anterioara am 2 copii). -Ce fel de act ... (vezi toată discuția)