avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Înregistrare în revisal Am semnat un contract de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Înregistrare în revisal Am semnat un contract de munca pe 8 ...

Înregistrare în revisal

Am semnat un contract de munca pe 8 ianuarie cu începere din 9 Ianuarie anul acesta. Azi 18 Ianuarie m-am logat în Revisal și nu figurează nici un contract . Care este termenul limita la care ar trebui sa apară în Revisal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:48, 19 Ianuarie 2025
In data de 08.01 trebuia sa apara in REVISAL.

Cand ati transmis REVISAL nu vi s-a generat un cod de incarcare?
Am vorbit prin telefon și mi au zis sa trimit cerere prin e-mail cu date de identificare și primesc răspuns pe email . Dacă nu apare activ nu ma mai duc

Cornel Vasile a scris:

In data de 08.01 trebuia sa apara in REVISAL.

Cand ati transmis REVISAL nu vi s-a generat un cod de incarcare?

Cu cine ati vb la telefon???

Nu se prea intelege ceva din ce postati .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum trebuie realizata transmiterea modificarii din revisal, la itm ? LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Va rog spuneti-mi si mie cum trebuie transmis la ITM acel fisier salvat de tip ,,RVS\'\' ca urmare a modificarii operate in REVISAL a salariului ... (vezi toată discuția)
Raport preluare revisal Negru Rodica Negru Rodica Buna dimineata, Am transmis ieri pe la orele 17 o decizie de desfacere CIM si inca nu am primit raportul privind preluarea.Ce ma sfatuiti sa fac? (vezi toată discuția)
Probleme cu reprezentantul unei s.c. IRINA_P67 IRINA_P67 Buna ziua, si eu am probleme cu aceasta persoana deoare acum 4 luni s-a prezentat ca si reprezentant al firme Cidus Prod Servicii si am incheiat un contract ... (vezi toată discuția)