avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1308 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract semnat cu client fără a avea calitatea de ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract semnat cu client fără a avea calitatea de administrator.

Buna, am un SRL la care sunt acționat unic. Am semnat contract cu clientul pe 28 mai, dar am devenit administrator cu contract de mandat începând cu 3 iunie.

Ce probleme legale pot sa am și cum sa le rezolv? Pot face o AGA de ratificare in care menționeaz că semnătura e validă?

Mulțumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 22:05, 18 Ianuarie 2025
Buna ziua, faceti un act aditional la contract prin care ratificati contractul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire sediu social. am nevoie de aga? adela05 adela05 1. Daca am un SRL cu sediu social expirat, pentru a depune Act Aditional la ctr de comodat, trebuie sa am si AGA?? 2. Si daca ctr de comodat este expirat din ... (vezi toată discuția)
Prelungire sediu social si mandat adm just.rain just.rain Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea situatie: atat sediul social cat si mandatul administratorului la un srl au expirat in urma cu un an. Intrebarea ar fi ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala hotararea adunarii generale a asociatilor Nina1 Nina1 In cazul unui srl cu 2 asociati si 2 administratori la depunerea documentelor bilant fiscal este obligatoriu documentul \\\"hotarsemnat de cei 2 asociati (vezi toată discuția)