avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună seara! Procesul s a terminat din iunie 2024 și ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună seara! Procesul s a terminat din iunie 2024 și nici la ...

Bună seara! Procesul s a terminat din iunie 2024 și nici la ora actuala nu mi s a emis hotararea judecătorească.ce as putea face în acest sens? Care ar fi motivul pentru care nu s a redactat hotararea? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 16:43, 20 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara, incercati cu o cerere de urgentare a redactarii, instantele sunt aglomerate.
Am depus cererea de vreo 2 luni,din păcate nu s a rezolvat nimic.
acest răspuns util
Motivul este gradul de încălcare al instantei respective.Nu sunt rare situațiile când durează și mai mult de atât.Reveniti cu o cerere noua faceți și un memoriu către conducerea instantei etcetc.
Mulțumesc frumos!!
acest răspuns util
Ori șteptați ori faceți sesizări la organele superioare ale magistraților.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare definitiva. ContSters336686 ContSters336686 Buna seara, as dori sa stiu cat timp dureaza sa ajunga o hotarare judecatoreasca daca divortul a fost de comun acord...Multumesc !!! (vezi toată discuția)
Redactare hotarare costel5 costel5 Am o hatarare emisa in luna martie, este luna iulie, peste 90 de zile si inca nu a fost redactata. Am sunat la arhiva judecatoriei si mi s a raspuns ca sunt ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza redactarea unei hotarari definitive? (caz solutionat de 7 luni) sofiatitan sofiatitan Buna ziua, Am avut un proces cu politia romana, care s-a solutionat in 19.02.2021, iar de atunci inca nu am primit hotararea definitiva. Este normal? Are ... (vezi toată discuția)