avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cat dureaza redactarea unei hotarari definitive? (Caz ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cat dureaza redactarea unei hotarari definitive? (Caz solutionat de 7 luni)

Buna ziua,

Am avut un proces cu politia romana, care s-a solutionat in 19.02.2021, iar de atunci inca nu am primit hotararea definitiva. Este normal? Are rost sa fac o cerere de urgentare a redactarii sau e degeaba? Daca poate cineva din domeniu sa imi spuna cam cat dureaza de obicei aceste hotarari definitive sa vina in posta.

Multumesc anticipat !
Ultima modificare: Vineri, 3 Septembrie 2021
sofiatitan, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 11:47, 3 Septembrie 2021
nu e legal (adică termenul de redactare este depășit), dar nu e neobișnuit (adică deseori durează mult și foarte mult redactările).
da, puteți face o cerere de urgentare a redactării; dacă va fi sau nu eficientă, veți afla.
Încercați o cerere urgentare si un memoriu în care prezentati situatia
către conducerea instanței respective..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redactare sentinte tb I_O_VDM I_O_VDM La Tribunalul Bucuresti am un dosar civil electronic pt care in data de 18.12.2020 am primit solutia unde se specifica ca \"pronuntata astazi, 18.12.2020, prin ... (vezi toată discuția)
Ln cat timp se redacteaza o hotarare marystanga marystanga Buna seara a-ti putea va rog sa-mi spuneti cat dureaza redactarea unei hotarari judecatoresti?Hotararea a fost data de 3 luni dar nici acum nu s-a redactat. Am ... (vezi toată discuția)
Cerere pentru tehnoredactarea unei hotarari marystanga marystanga Buna ziua as dori sa va intreb daca se poate face o cerere pentru urgentarea tehoredactarii unei hotarari penale? E nevoie de o cerere anume depusa personal la ... (vezi toată discuția)