avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită diferenta intre solutia de \"anulare\" si de ...
Discuție deschisă în Executare silită

diferenta intre solutia de "anulare" si de "respingere" in contestatia la executare

Ma aflu in urmatoarea situatie: sunt executat silit si am depus o contestatie la executare in care am solicitat anularea formelor de executare din dosarul de executare. Unul din motive a fost utilizarea unei adrese de domiciliu gresite.
Executorul aflind de situatie a dispus incetarea executarii.
In intimpinare paratul solicita "respingerea contestatiei pe motiv ca contestatia a ramas fara obiect pe motivul incetarii executarii".

Nu inteleg diferenta si consecintele din punct de vedere juridic intre cele doua solicitari:
- "anulare" solicitata de mine
- "respingerea" solicitata de parat
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Ianuarie 2025
hot_oliviu, utilizator

Alte discuții în legătură

Executare silita Mihyt Mihyt Buna ziua, Este vorba de o actiune- granituire si revendic.imobiliara cu o sentiinta definitiva si recurs respins Reclamantii au solicitat executarea ... (vezi toată discuția)
A doua rejudecare cu trimitere intr-un dosar de executare silita Astromedia Astromedia Rog frumos sa-mi raspundeti daca este legala a doau rejudecare si ce trebuie facut?. Sunt de 3 ani hartuit, ca parat intimat, intr-un dosar civil ... (vezi toată discuția)
Executarea silita alexyxy alexyxy In data de 18-08-2016,Curtea de Apel Bucuresti,a respins cererea paratei de suspendare a executarii, ca nefondata. Definitiva. Care sunt etapele de urmat ... (vezi toată discuția)