In data de 18-08-2016,Curtea de Apel Bucuresti,a respins cererea paratei de suspendare a executarii, ca nefondata. Definitiva. Care sunt etapele de urmat pentru a intra in posesia drepturilor stipulate si solicitate de mine,voi solicita sprijinul unui executor...?Parata mai poate pune piedici in calea executarii silite ?.....CU MULTUMIRI...MIHAI.
Cererea de suspendare a executarii silite fiind respinsa, inseamna ca executarea silita poate continua. Debitoarea va putea formula contestatie la executare impotriva fiecarui act de executare care se va intocmi in dosarul de executare.
Dupa castigarea recursului la C.A.B.,in luna 04/2016,am solicitat audienta la conducerea institutiei pentru rezolvarea amiabila a cererii mele scrise, in care solicitam sumele de bani cuvenite,,intre timp juristiii paratei au depus contestatie la executare fara ca eu sa apelez la serviciile unui executor,acum [ 18-08-2016 ] instanta a respins cererea paratei de suspendare a executarii definitiv,pe aceasta cale doresc a face demersurile legale pentru a cere sprijin unui executor ....deci ce etape trebuiesc urmate?...Multumesc.
Recurs nefondat
saly30
Buna ziua
am castigat recuperarea unei sume de banii primntr-o hotarare definitiva la jude sector 3
parata a facut recurs .Recursul s-a respins ca ... (vezi toată discuția)