avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executarea silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executarea silita

In data de 18-08-2016,Curtea de Apel Bucuresti,a respins cererea paratei de suspendare a executarii, ca nefondata. Definitiva. Care sunt etapele de urmat pentru a intra in posesia drepturilor stipulate si solicitate de mine,voi solicita sprijinul unui executor...?Parata mai poate pune piedici in calea executarii silite ?.....CU MULTUMIRI...MIHAI.
Cel mai recent răspuns: alexyxy , utilizator 08:10, 24 August 2016
Daca a facut contestatie la executare inseamna ca exista o executare mai ales daca a cerut suspendarea executarii...

Executorul se va ocupa in continuare de executare...
Cererea de suspendare a executarii silite fiind respinsa, inseamna ca executarea silita poate continua. Debitoarea va putea formula contestatie la executare impotriva fiecarui act de executare care se va intocmi in dosarul de executare.
Dupa castigarea recursului la C.A.B.,in luna 04/2016,am solicitat audienta la conducerea institutiei pentru rezolvarea amiabila a cererii mele scrise, in care solicitam sumele de bani cuvenite,,intre timp juristiii paratei au depus contestatie la executare fara ca eu sa apelez la serviciile unui executor,acum [ 18-08-2016 ] instanta a respins cererea paratei de suspendare a executarii definitiv,pe aceasta cale doresc a face demersurile legale pentru a cere sprijin unui executor ....deci ce etape trebuiesc urmate?...Multumesc.
Ce etape trebuiesc urmate pentru a intra in posesia drepturilor castigate,voi apela la serviciile unui executor,Astept detalii.Multumesc.
Nu ati apelat la executor pana acum?

Ce a contestat daca a cerut suspendarea executarii?

Alte discuții în legătură

Revizuire decizii civile definitive potrivnice F1987 F1987 - Am o Decizie de imputare din 2003 emisa de un angajator in februarie, care nu a fost comunicata de acesta. - Am contestat-o in 04.03.2003 cand am luat ... (vezi toată discuția)
Recurs nefondat saly30 saly30 Buna ziua am castigat recuperarea unei sume de banii primntr-o hotarare definitiva la jude sector 3 parata a facut recurs .Recursul s-a respins ca ... (vezi toată discuția)
Suspendare executare provizorie sabinna sabinna Impotriva unei firme a inceput executare silita a unei sentinte comerciale executorie dupa prima instanta. Am facut doua cereri de suspendare provizorie a ... (vezi toată discuția)